START INSCHRIJVING

Tenniskampen zomer 2019

INSCHRIJVEN
TENNISKAMPEN

 

Onze te gekke Tenniskampen…

Ook deze zomer organiseren wij voor kinderen van 7 t/m 12 jaar weer de leukste tenniskampen van Haarlem en omgeving. De activiteiten bestaan o.a. uit tennis; singel- en dubbeltrainingen, video-analyse en wedstrijden, en ieder jaar weer een geweldig “Surprise-event”!

 

Tennis en meer…

De tenniskampen zijn van maandag t/m vrijdag en bestaan niet alleen uit lekker veel tennissen, maar er is ook lekker veel afwisseling, denk bijvoorbeeld aan; Outdoor Bootcamp, Spelsporten en Balspelen. Eten en drinken is uiteraard inbegrepen.

 

Gediplomeerde tennis- en sportbegeleiding…

De gediplomeerde tennisleraren (Tenniskids applicatie 1, 2 en 3) van HollandTennis staan garant voor kwaliteit en veiligheid. Het toezicht van de sportspellen gebeurt altijd door onze ervaren sportinstructeurs en assistenten.

Niet voor niets heeft de KNLTB het Holland Tennis trainersteam gevraagd om  trainingen van de Bondsjeugdopleiding (BJO) te verzorgen.

 

Samen met je vriendje of vriendinnetje…

Wij proberen tijdens de tenniskampen zoveel mogelijk rekening te houden met de groepsindelingen. Daarom wordt je ingedeeld met kinderen die ongeveer even goed en even oud zijn. Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje in de groep? We houden hier bij het indelen altijd rekening mee!

 

Praktische informatie

Onze tenniskampen zijn in de zomer dus je moet je altijd goed insmeren met zonnebrandcrème en kom in je sportkleding. Heb je last van allergische klachten of een vorm van voedselovergevoeligheid, geef dit van te voren aan.  Voor meer informatie kunt u e-mailen naar info@hollandtennis.nl of bellen met 06-51932623

 

 

Tennisopleidingen voor ieder niveau

Holland Tennis = 6 x beter.

1. Plan van aanpak
2. Persoonlijke begeleiding
3. Werken aan techniek, conditie en verbeterpunten
4. Herhalen van wat goed gaat
5. Gevarieerde oefeningen en nieuwe doelen
6. Vitaler gevoel op de baan en beter gaan bewegen

Tennis = leuker als het goed gaat!

                       

Inloggen Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Algemene Voorwaarden

Copyright Holland Tennis © All Rights Reserved.