Tennislessen Holland Tennis

De tennis-organisatie die je ├ęcht beter maakt.

Ben jij een beginnende tennisser die lekker wil leren slaan? Een competitiespeler die eindelijk beter wil gaan serveren? Of een ambitieuze jongeling die een topper wil worden? Een dames- of herenteam dat dubbelspeltactiek wil trainen? Ben jij op zoek naar tennislessen in de regio Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort. Dan zoek jij een tennisorganisatie die jou echt beter maakt. Naar een tennisorganisatie met enthousiaste trainers die uitdagende en gevarieerde tennislessen en tennistrainingen verzorgen.


Tennisclub TC WOC Overveen/Haarlem

Vanaf maandag 4 oktober 2021 t/m 20 maart 2022 is het voor jeugd (Rood/Oranje/Groen/Geel) en volwassenen mogelijk buiten tennislessen en tennistrainingen te volgen bij Holland Tennis op de tennisbanen van TC WOC in Overveen. Tevens biedt Holland Tennis in deze periode binnen tennislessen en tennistrainingen aan in de Fablo tennishal in Overveen.


Tulip tennisvereniging Hilversum

Vanaf maandag 4 oktober 2021 t/m 20 maart 2022 is het mogelijk tennislessen en tennistrainingen te volgen bij Holland Tennis op de banen van op TV Tulip in Hilversum.


Tennis en Sport Centrum de Nieuwe Brug

Vanaf maandag 4 oktober 2021 t/m 20 maart 2022 is het mogelijk tennislessen en tennistrainingen te volgen bij Holland Tennis op Tenniscentrum De Nieuwe Brug.