Tennislessen Holland Tennis

De tennis-organisatie die je ├ęcht beter maakt.

Ben jij een beginnende tennisser die lekker wil leren slaan? Een competitiespeler die eindelijk beter wil gaan serveren? Of een ambitieuze jongeling die een topper wil worden? Een dames- of herenteam dat dubbelspeltactiek wil trainen? Ben jij op zoek naar tennislessen in de regio Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort. Dan zoek jij een tennisorganisatie die jou echt beter maakt. Naar een tennisorganisatie met enthousiaste trainers die uitdagende en gevarieerde tennislessen en tennistrainingen verzorgen.


Tennisclub TC WOC Overveen/Haarlem

ZOMERTENNIS 2024

Vanaf maandag 25 maart 2024 tot zaterdag 21 september 2024 is het voor jeugd en volwassenen die lid zijn van TC WOC op alle tennisniveaus mogelijk om tennislessen en tennistrainingen te volgen bij Holland Tennis. De buitenlessen vinden plaats op de tennisbanen van TC WOC in Overveen.


WINTERTENNIS 2023-2024

Vanaf maandag 2 oktober 2023 t/m maandag 18 maart 2024 is het mogelijk voor o.a. TCWOC jeugd en volwassenen om overdag en s ‘avonds tussen 9.00-22.00 uur tennislessen en tennistrainingen te volgen bij Holland Tennis in o.a. de Fablohal, Kennemer Sporthal en TC De Nieuwe Brug. Voor het volgen van deze tennislessen is geen lidmaatschap vereist.


Winter tennis op Sport Centrum de Nieuwe Brug

Vanaf maandag 2 oktober 2023 t/m maandag 18 maart 2024 is het mogelijk voor jeugd en volwassenen (lidmaatschap niet verplicht) om overdag en s ‘avonds tussen 9.00-22.00 uur tennislessen en tennistrainingen te volgen bij Holland Tennis op Tenniscentrum De Nieuwe Brug.