Trainersteam

Jan Brand

Ik ben gek van tennis omdat het zo’n complete sport is. Tennis vereist een alertheid en tactisch denken zoals je ziet bij schaken en het omvat nog veel meer. Zo word je er enorm fit van en leert het je omgaan met tegenslagen. Eigenschappen die in het dagelijks leven ook nuttig zijn! Een sport met zoveel facetten vraagt van mij als trainer een enorme aandacht voor details. Het is mijn doel om de verschillende spel-eigenschappen te herkennen, aan te leren en te verbeteren.

Jochem Doerrleben

Mijn passie voor tennis is ontstaan op tennispark ’t Melkhuisje in Hilversum. Het was de club waar mijn ouders tennisten, waar ik mijn eerste ballen sloeg en waar ik mijn ogen uitkeek tijdens het internationale toernooi dat er tot 1994 werd gehouden. Als tennistrainer besef ik dat het erg belangrijk is om je leerlingen te leren kennen. Door te weten wat iemand beweegt bouw je samen een band op die nodig is om de grenzen van je leerlingen te blijven verleggen.

Janneke van Kessel

Kinderen, volwassenen na een tennistraining voldaan naar huis zien gaan is het mooiste wat er is. Plezier, hard werken en beter worden zijn de ingrediënten voor mijn trainingen. Naast tennistrainingen, verzorg ik ook fysieke trainingen naast en op de baan om fit te blijven. Voor de gehele organisatie verzorg ik de website, communicatie en ondersteun het trainersteam waar nodig.

Als team hameren al onze trainers op de verbeterpunten, herhalen we wat goed gaat en stellen; steeds nieuwe doelen. Het is voor een tennistrainer van groot belang om de drang te hebben iedere leerling, ongeacht leeftijd of niveau, te inspireren tot verbetering.